A- A A+
Conijn Consultancy

Internet-Communicatie

Zoals al gesteld op Introductie bedient deze functie partijen in alle sectoren, niet alleen de gezondheidszorg. Inhoudelijk is ze gericht op de volgende vragen:

  • Wanneer zou ik brochures of folders moeten laten maken en wanneer zou ik gebruik moeten maken van elektronische communicatie zoals nieuwbrieven, een website of een app?
  • Hoe is de kwaliteit van mijn website?
  • Zou een app voor mij meerwaarde hebben t.o.v. alleen een website?
  • Hoe zit het met de verschillende soorten apps en de grote prijsverschillen ertussen?
  • Waar moet een doeltreffende folder of brochure aan voldoen?
  • Waar kan ik teksten laten schrijven of op taalfouten laten controleren?

Het belang van een goede website

In de informatievoorziening naar en werving van cliënten speelt het internet vaak een grote rol. De kwaliteit van veel websites laat echter te wensen over.

De kwaliteitscriteria waar een site zou moeten moeten voldoen staan beschreven op 020 Webdesign - Kwaliteitscriteria. Aan de hand van die criteria kan ik uw site beoordelen. U krijgt dan een rapport en een advies.

Een app laten maken?

Dan is het belangrijk u goed voor te laten lichten voordat u prijsopgaven bij appontwikkelaars vraagt. Er zijn namelijk diverse soorten apps, met heel verschillende prijskaartjes maar vaak gelijke functionaliteit.

Een website of een folder/brochure laten maken?

Het is niet gezegd dat een website altijd het meest economisch en effectief is. Soms is een folder of brochure dat. Het is echter wel zaak om alle voors en tegens en kosten op een rij te zetten. En te weten waar een goede folder of brochure aan moet voldoen. Daar kan ik bij adviseren.

Tekst/content laten schrijven?

Goede teksten ('content') schrijven is een vak apart. Ook dat doe ik graag voor u. Ik kan de teksten helemaal voor u schrijven, of uw eigen teksten alleen voor u controleren op correctheid, duidelijkheid en doeltreffendheid. Net als bij de andere diensten die ik aanbied is ook hier het sleutelwoord: maatwerk.

Contact

Mijn volledige contactinformatie vindt u op Bedrijfsinfo. Mijn telefoonnummer is 06 - 2201 5871 en u kunt me mailen door hier te klikken.

Frank Conijn


De woordafbreking op deze website is geautomatiseerd, wat soms nog fouten oplevert. Deze site gebruikt geen tracking- of soortgelijke cookies.