A- A A+
Conijn Consultancy

Communicatie

Deze functie is gericht op de communicatie met zorgconsumenten, met betrekking tot voorlichting over en advies bij ziekte en verblijf. Hoe staat het met uw informatievoorziening daarin? Is ze ladingdekkend, makkelijk te vinden en begrijpelijk? Dat is de hoofdvraag die ik voor u graag in kaart breng.

Daarbij kan een gezonde leefstijl zeer belangrijk zijn. Die kan veel ziektes voorkomen, uitstellen, minder ernstig maken of zelfs genezen. Het wetenschappelijke bewijs daarvoor groeit met de dag. Tegelijkertijd is het verbeteren van de leefstijl een meestal moeizaam en langdurig proces. Als het al lukt — de realiteit is dat zorgconsumenten vaak liever een medicijn krijgen dan de leefstijl te moeten aanpassen.

Toch is het belangrijk erop in te zetten, omdat een gezonde leefstijl vaak met positieve neveneffecten komt die weer andere ziektes kunnen voorkomen, uitstellen of verbeteren. En er zijn goede manier om mensen daarin te stimuleren. Hoe, dat vertel ik u graag nadat ik uw situatie heb geanalyseerd, zodat een op maat gesneden advies ontstaat.

Contact

Mijn volledige contactinformatie vindt u op Bedrijfsinfo. Mijn telefoonnummer is 06 - 2201 5871 en u kunt me mailen door hier te klikken.

Frank Conijn


De woordafbreking op deze website is geautomatiseerd, wat soms nog fouten oplevert. Deze site gebruikt geen tracking- of soortgelijke cookies.